Centralisme i infraestructures


  • Comparteix:

El centralisme espanyol supera sovint allò que seria raonable. Bona mostra la trobem en moltes de les infraestructures que 'patim' al nostre país.

A tall d'exemple, la nostra connexió amb França només és avui possible a través dels ports pirinencs, la nostra Renfe juràssica, la col·lapsada AP-7 i la semaforitzada N-II. Molt trist. Una bona mostra de l'europeisme que es respira allà on es prenen les decisions, oi? El mateix passa amb els ports. I atenció a l'aeroport: tal i com molts prediuen, la seva nova gran cap serà, atenció, la Sra. Aguirre, a través de Caja Madrid, accionista majoritari d'Iberia. Tot plegat, un fre pel nostre desenvolupament, i també pel del conjunt d'Espanya, patrocinat pel PSC governant a tot arreu amb el suport d'ERC. Ens cal ser decisius a Madrid i, ara més que mai queda demostrat, només ho podem ser quan CiU és decisiva.

CARLES BURGAROLES
Membre del comitè executiu d'UDC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.