Dimecres, 27 de febrer


  • Comparteix:

El proper 4 de Març 'cugat.cat' emetrà un debat electoral amb la participació de totes les forces polítiques de Sant Cugat amb representació al Congrés dels Diputats. Malauradament, els mitjans públics i privats espanyols no tenen el mateix criteri alhora d'emetre un debat d'aquestes característiques, tal i com es va poder comprovar ahir en el debat electoral entre en Mariano Rajoy i en ZP.

En el debat d'ahir no hi erem tots. És inadmissible que amb els diners de tothom s'estigui finançant una campanya electoral encoberta en favor de la bipolarització política. Vergonyós. Sense anar més lluny, el diari 'el Pais' publicava aquest diumenge una enquesta d'intenció de vot. En l'enquesta hi figuraven només els percentatges del PSOE, del PP i d'Izquierda Unida (i això que CiU, ERC i PNB tenen en l'actualitat més diputats que IU). La brunete mediàtica espanyola sap molt bé quins interessos defensa i té molt clar quins són els partits d'àmbit espanyol.

Curiosament no passa el mateix amb els mitjans Catalans. Si apliquéssim la lògica espanyola als mitjans de comunicació de Catalunya, aquests haurien de fer els debats electorals només amb els candidats d'aquells partits que siguin de Catalunya. I us preguntareu, i quins són els partits de Catalunya que es presenten a les eleccions al Congrés Espanyol ? La resposta és molt senzilla i la té la Junta Electoral Central. Veureu que en la llista no hi figuren ni el PSC ni el PPC. De fet, el mateix PSOE va haver d'aclarir ara fa uns dies a la Junta Electoral Central que a Catalunya qui es presenta a les eleccions espanyoles no és el PSC sinó el PSOE. Menys mal que en el sí d'aquest gran desert espanyol sempre ens quedarà el nostre petit i democràtic oasi català !!

Jordi Puigneró
Membre de l'executiva de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.