Dimecres, 27 de febrer de 2008


  • Comparteix:

La maquinària dels grans partits, avança cap al bipartidisme. Ahir es va realitzar el debat entre Rajoy i Zapatero. Un debat que, per cert, vaig seguir amb escàs entusiasme. Un debat cara a cara que ha exclòs a milions de votants, de ciutadans i ciutadanes. Tenim un sistema electoral que imposa la bipolarització, i tenim uns polítics com Rajoy i Zapatero que també volen imposar-la mediàticament, tota una vergonya.

El nostre candidat, Joan Herrera, feia ahir unes declaracions encertades sobre aquest debat. Va reptar al candidat del PP, Mariano Rajoy, a un debat amb "un immigrant que paga impostos des de fa anys a Espanya i que no pot votar", i que el candidat del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ho fes amb "una senyora que acaba d'avortar i la citen a declarar".

Per a la gent d'esquerres i ecologista, nomes té una cosa positiva aquest debat. Es va situar tota l'estona en els retrets i no en les propostes. Espero que això serveixi a molta gent per adonar-se'n i fugir del bipartidisme...


Xavier Boix Roca
Portaveu municipal d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.