Dimecres, 27 de febrer


  • Comparteix:

Ja vàrem veure al primer debat televisiu com el Sr. Solves va demostrar que el PSOE no tenia ni cap diagnòstic, ni cap pronòstic, ni cap tractament per a guarir els mals que pateix la economia del nostre país; en aquesta ocasió, amb el debat entre Rajoy i Zapatero, es va reflectir com Rajoy disposa d'un equip de persones que tenen capacitat per a treure a Espanya dels problemes.

Un equip capaç de fer propostes sòlides i amb voluntat d'acomplir-les. Un Rajoy clar, amb solidesa a les seves afirmacions, amb capacitat objectiva de crítica, i amb una utilització de la paraula dinàmica i fervorosa, com a la que ens ha anat habituant. Per altra banda trobem, en comptes d'un oponent, una manyaga caricaturesca amb una visió plena de cataractes, dotada d'una ment fantasiosa capaç de parlar d'un mon molt llunyà ideal i feliç, que vol nomenar falsament Espanya. Una serp de mirada i llengua perversa que interromp, que desqualifica i que distorsiona la realitat per a poder clavar, de forma àvida i alhora nociva, el seu agulló verinós i destructiu. Després d'aquest espectacle, on clarament s'ha vist el vencedor, si no guanya les eleccions en Mariano Rajoy, un cop ha mostrat la vertadera cara de'n Zapatero, només puc dir una cosa 'Apaga y vámonos'.

Ariadna Henández
Assessora del grup municipal del PP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.