Dimarts, 26 de febrer


  • Comparteix:

Dissabte vam celebrar a Barcelona l'acte central de campanya de Joves d'Esquerra Verda.

Un acte on va participar Joan Herrera, i on va aprofitar per recordar que els joves no podem passar de la política i molt menys passar d'anar a votar el pròxim dia 9 de març. Només amb més força de l'esquerra catalanista i ecologista podrem aconseguir que les polítiques no girin l'esquena a tots els joves que no tenen prou sou per poder pagar una hipoteca i que no poden emancipar-se fins els 32 anys.

Avui la mitjana d'edat en què els joves s'emancipen de casa a Europa és als 23 anys, a Espanya aquesta xifra s'incrementa fins els 32 anys. I això no pot ser. La solució: fer un pla per apropar l'edat d'emancipació dels joves a la mitjana d'Europa, als 23 anys. I és que tot i que cada dia és més gran la desafecció dels joves per la política i per com es fan les polítiques per a ells, no anar a votar ens sortirà més car.

Només anant a votar podrem reconduir aquestes polítiques que s'ha de dirigir a la gent jove. Una crida, la del vot, que faig extensible a tothom encara que no sigueu joves.

JOAN CALDERÓN
Secretari nacional de formació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.