Hoffman (Junior): 'El pitjor moment del club va ser el tancament per la pandèmia'

El president blau-i-negre valora els cinc primers anys al capdavant el club santcugatenc


  • Comparteix:

Marcos Hoffman, president del Junior FC / Foto: Cedida

Marcos Hoffman, president del Junior FC / Foto: Cedida

El president del Junior, Marcos Hoffman, ha valorat els cinc anys de mandat al capdavant de l'entitat. Hoffman assenyala que 'el moment més dur va ser el tancament de les instal·lacions per la pandèmia'. 'La pandèmia també va fer que la gent s'estimés encara més el club i amb més ganes de tornar a gaudir del Junior', ha destacat el president blau-i-negre. Hoffman tanca el segon mandat el 2026 i ha assegurat que no es presentarà a la reelecció.

ESCOLTA-HO

De 2018 a 2023, quina valoració en fas de la teva presidència amb una pandèmia pel mig?

El 2026 és el final del mandat i no em tornaré a presentar. Amb dos mandats n'hi ha prou i la gent s'acomoda i no vol agafar testimoni. Aquests cinc anys que portem estan marcats per la pandèmia. Hi ha una raça de presidents de clubs anomenats presidents pandèmics. Quan es van presentar no s'imaginaven que haurien de prendre decisions per les que no estaven preparats.

Després mires amb temps i tanca el club i també tanca la societat. El dia que decideixes tancar és un dia duríssim. Després han vingut moltes alegries. És impossible escapar a la negativitat de la pandèmia.

La gent s'estima al club, tenia ganes de tornar al club després de la pandèmia. Hem descobert mitjans sense explorar per al futur, la pandèmia ens fa adoptar mesures de futur immediates. Vam aprendre que no érem tan dolents com ens pensàvem i que les coses van sortir raonablement bé.

El club des de la vessant social i econòmica està estable. El trajecte va pel bon camí?

L'acord amb Fitnesalud és una concessió de la gestió a 35 anys, a canvi d'inversions. El club abans del 2000 era un altre i ara és diferent. La relació és com tots els matrimonis amb dies millors i dies pitjors. Hem recuperat amb dificultats els nivells de socis prepandèmics. Gent que ha deixat el club no el feia servir. Només pagava quota i no l'utilitzava. Ara tots els que paguen, utilitzen el club amb molta activitat i amb els mateixos socis.

A nivell d'instal·lacions no es pot créixer més?

Abans estàvem rodejats de camps i ara d'autopistes i polígons. Disposem de 16.000 metres quadrats per les quatre seccions: futbol, tennis, pàdel i hoquei herba. Tots necessitem més espai, però cal compartir-lo de la millor manera possible.

Pronòstics dels dos equips a la Copa del Rei i de la Reina?

La Copa del Rei i de la Reina posada en aquestes dates iniciada la segona volta distorsiona la lliga. Tot això, la Copa és un títol i s'ha de competir al màxim. El sorteig és molt complicat ja es va veure la setmana passada. Guanyar al Club de Campo és molt difícil. Pel que fa als nois serà encreuament complicat davant l'Egara amb jugadors internacionals i un equip que competeix al màxim. A la darrera edició ja ens van eliminar als penals. Si les noies guanyen als quarts són clares favorites al títol. Els nois si es treuen de sobre l'Egara els problemes seguiran a semis, però a un partit únic mai se sap.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.