Ferran Villaseñor: el reconeixement a la feina feta


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 21/gen/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Company i amic Ferran, dilluns va ser un dia especial, un dia molt significatiu per a tu, per a la teva família, però també per a nosaltres, els socialistes de Sant Cugat, i per a mi. Parlem des del sentiment i l'emoció d'aquests moments, quan un company i un amic s'acomiada. Podríem fer un repàs ràpid de l'acció d'aquest mandat, del que hem fet, però m'ho estalviaré, tu et vas avançar, ho vàrem poder llegir a la columna de la setmana passada.

Podria parlar de les experiències viscudes al grup municipal, dels acords, de les desavinences o dels punts de vista diferents, del nostre apassionat debat intern, però vull posar en valor que sempre trobàvem l’encaix, el punt de trobada, la cessió i la negociació. No recordo res que no ens haguéssim posat d’acord.

Moltes paraules llegides, molts mots escrits, moltes hores de telèfon, missatges, correus, moltes converses senceres i a mitges, molts documents, plans, reglaments, mocions i d’això en quedarà un llegat, ja gravat a les actes, i sobretot una satisfacció personal, del grup i del partit.

També he de dir que m’he sentit acompanyat i protegit en la defensa de determinats temes que ens quedàvem sols, fent-nos costat d’una manera solidària, espero que t’hagis sentit també de la mateixa manera.

Company, fa 14 anys vàrem iniciar un camí junts, primer al PSC, i després al grup municipal que avui s’esmuny. Hem suportat caps de llista, portaveus, primers secretaris, companys i companyes, veïns i veïnes. Han estat uns anys amb diferents etapes, a vegades més estretes i altres més llunyanes, però ens seguíem sentint complementaris.

Si bé és cert que darrerament no ens trucàvem tant, els dos ja sabíem per què era, crec que ens coneixem força i no ens feia falta dir-nos res. A vegades costa compaginar amistat amb política, del ben cert si no fos per la política, com tu has dit, no hi hauria amistat.

Recordant una cita del filòsof i escriptor indi Tagore (per cert amb certa semblança a Marx) deia que: 'La verdadera amistat és com la fosforescència, resplendeix millor quan tot s'ha enfosquit'. Ara s’enfosqueix el nostre camí polític conjunt, i vull que la llum de l’amistat segueixi encesa.

Ha estat un orgull i una lliçó treballar al teu costat, un luxe. Ens has ensenyat a moure’ns per l’administració, a entendre els expedients, a gestionar els temps. Hem après junts a estar al costat de la gent, a parlar en públic, i a defensar o qüestionar les coses que creiem.

En nom del partit dels socialistes de Catalunya de Sant Cugat, del grup municipal, (no només del regidor que escriu, sinó de tots els que hi formem part -coordinador, representants del PSC als diferents òrgans i consells municipals-), moltes gràcies pel teu treball i dedicació, moltíssimes gràcies, per no fer-ho tant complicat.

Gràcies per la feina feta, per les hores esmerçades, per la constància, l’experiència, el saber fer, per donar joc i fer-nos sentir còmodes i a vegades incòmodes, com ha estat en el teu comiat.

El ple del consistori deixa un buit important, d’un polític que se’n va per la porta gran, amb dignitat, coherència i lleialtat fins el darrer moment.El grup municipal socialista perd un referent, el ple perd un actiu, els i les socialistes santcugatenques perdem un lideratge imprevisible, la ciutadania perd una cara i un saber estar.

Amic a reveure, alguns et trobarem a faltar al ressopó de després del ple, les teves ironies, els teus infumables acudits, les teves improvisacions... De ben segur que en el futur trobarem l’espai per recuperar tot això.

Ferran, amic per sempre!

PERE SOLER és regidor del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.