Ja tenim aquí la Festa Major de Valldoreix!


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 17/set/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Som un poble petit però no ens falta res. Tenim presentacions de llibres però també un espai perquè la gent hi intercanviï els que ja s'ha llegit. Tenim tornejos d'esports diversos, tallers de pintura i de maquillatge, concerts de tot tipus per a gent jove i no tan jove, visites guiades i portes obertes dels llocs emblemàtics de la nostra vila i grups de cultura popular (ens veiem a l'actuació castellera del diumenge: hem d'animar els Gausacs! Són de Sant Cugat però ja ens els hem fet ben nostres).

Tenim els plats forts que no poden faltar a la nostra festa grossa: l'actuació dels Marxosos i la representació del Teatre Espiral, les Havaneres i el cremat, la sardinada popular (recordeu que s'ha de portar el plat de casa i que ens hi hem d'inscriure, que cada any hi ha més gent!) i no ens deixéssim pas el tan esperat concurs de paelles organitzat pel Casal d'Avis.

A més, hi ha un parell d'activitats que m'han dit que no ens podem perdre: el concert de Germà Negre de dissabte a la nit i l'espectacle de cloenda de Festa Major el diumenge al vespre a càrrec de Clownic (vigileu que l'aforament és limitat!).

Per fer una Festa Major com aquesta s'hi impliquen totes les associacions del poble i això és el que la fa gran. Un poble és la seva gent i si tan orgullosos estem de ser valldoreixenques i valldoreixencs és perquè moltes i molts participem en aquestes entitats. Així doncs, no ho dubteu: sortiu al carrer i traieu tot el suc a aquesta Festa Major, és la vostra!

NOËL CLIMENT és vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.