Rebaixes


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 18/gen/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després de l'arribada dels Reis d'Orient, comença la campanya de rebaixes o això és parlar en passat. La liberalització de la normativa a nivell estatal fa que a nivell català no hi estiguem d'acord perquè el model de comerç català aposta pel petit comerç.

Potser com clients que volem comprar el producte que ens agrada a menys preu, ens sembla bé que comenci abans aquest període, però del que parlem és que desapareixerà el que coneixem com període de rebaixes, ja que les botigues podran fer-les durant tot l'any. El que a mi em preocupa és el que passa amb les petites botigues, les que el seu marge es inferior al de les franquícies , aquelles botigues que necessiten aquest marge per poder pagar el seu personal, el lloguer del local, els impostos, el producte i totes les despeses derivades. És cert que totes les botigues tenen aquestes despeses, però, a causa del volum de compra de les franquícies, el marge de benefici a les compres és un altre... Amb això no vull criticar les franquícies: és un model diferent que ha d'existir perquè serveixen moltes vegades per atreure gent cap a les ciutats.

El període de Nadal i Reis sempre ha sigut la millor temporada de venta per als comerciants i personalment crec que avançar el període de rebaixes a aquestes dates és un error. Perdre marge de venda quan més vens no hauria de ser una de les opcions però està clar que avui en dia tenim un buit legal en aquest aspecte i la crisi que hem passat fa que el comerciant tingui la necessitat de vendre a qualsevol preu...

Sigui com sigui, recomano a les nostres botigues que continuïn amb el model català i al ciutadà ,que ompri a la seva ciutat i la mantingui viva.

MAYTE PÉREZ és regidora de Comerç



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.