995. Donem la talla


  • Comparteix:

alex.cuesta

Àlex Cuesta


Publicat: el 4/jun/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest és el nombre de projectes presentat als pressupostos participatius del 2016 i, segons fonts oficials, un 52% ha passat el sedàs tècnic d'acompliment normatiu i de repeticions. Molta esperança per una història que comença ara. En el dia a dia, en les properes trobades amb els diferents grups de treball i en l'estira-i-arronsa que farà els projectes més forts i competitius, útils i viables, reals i sustentables.

A la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) hem presentat dos projectes, un de 'gran' i un de 'petit' tal com s'adjectiva al procés. Personalment els hi diria enorme i gegantí, però tot són matisos. El que sí que succeeix en tot cas és que els beneficiaris són els animals, i de retruc mobilitzem als ciutadans perquè ajudin, construeixin, proposin, valorin i finalment respectin i gaudeixin. Aquesta serà la clau de l'èxit: que sigui útil i la gent s'empoderi i s'hi trobi representat. Si passa això, els nostres animals podran viure molt millor.

També és una crida interna als socis, ajudants, simpatitzants, col·laboradors, propers o llunyans. Encara que s'ha treballat la paperassa en un grup molt reduït, ara ens hem de posar tots a fer feina. Parlar cara a cara, compartir els coneixements de les diferents disciplines d'on venim i compartir la informació i l'experiència individual per al benefici del conjunt. Amb aquesta disciplina de treball no hi haurà qui ens aturi i ho aconseguirem, tant si ens quedem pel camí del procés o si arribem a la fase de seguiment.

A més de tenir la sort de poder-hi participar, els pressupostos participatius ens obren els ulls del que cal al nostre municipi per posar-hi ordre, dimensió i cost real als projectes. També la complexitat de portar-ho a terme en l'execució i la gestió però tenim un grup incansable i insaciable respecte al benestar animal.

Sort a tots els participants.

ÀLEX CUESTA és estudiant d'Arquitectura i membre de la PAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.