Benvinguda La Xesca!


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez


Publicat: el 2/set/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja fa molt que es fa necessari un equipament que empoderi a la gent jove, que els doti d'eines per millorar les seves condicions de vida i construeixi alternatives per fer front a la precarietat i a l'èxode juvenil que pateix la nostra ciutat.

Trobo positiu, per tant, que un grup de joves decideixi liderar aquest debat; i no em sembla malament que ho facin a través de l'ocupació, un mètode que malgrat se surt dels esquemes habituals sobre propietat i ús, situa el conflicte en termes no violents, denuncia de forma més general l'especulació immobiliària, i visibilitza el que és més invisible.

Humilment, vull transmetre'ls alguns desitjos i/o esperances.

Que l'encertin fent un espai que sigui inclusiu; que cap persona jove santcugatenca cregui que no hi pot participar.

Que generin sinergies amb altres reivindicacions sobre equipaments a la ciutat, com el cas de Can Quitèria, les reivindicacions veïnals, o l'ús d'espais públics per a entitats privades.

Que escoltin als veïns i veïnes i a altres que han liderat reivindicacions com la seva i, fins i tot, que escoltin a l'equip de govern qui, al seu torn i ja posats, també hauria d'escoltar molt més.

Sigui com sigui, sempre he cregut en la intel·ligència col·lectiva i estic segur que amb reflexió, debat i treball compartit La Xesca l'encertarà.

RAMON GUTIÉRREZ és regidor d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.