Sí, hi ha clubs cannàbics a Valldoreix


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 17/nov/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En el ple de novembre de Valldoreix hi ha un parell de temes que clamen al cel i tinc la necessitat imperiosa de compartir-ho amb vosaltres. Primer, la moció de Ciutadans per generar controvèrsia i prou. No, no parla de la suposada persecució que rep la seva líder a Catalunya i que segons ella l'obliga a anar amb escorta; en aquest cas han fet una moció per regular els clubs cannàbics a Valldoreix. Ho podeu dir en veu alta, tots pensem el mateix: hi ha clubs cannàbics a Valldoreix?

Però, atès que tothom es pregunta això, jo em faig les següents preguntes: si n'hi ha, s'ha queixat algú? Hi ha hagut algun problema? Tenim veïnat en peu de guerra demanant que l'EMD hi faci alguna cosa? Doncs no, ningú s'ha queixat i no hi ha cap problema, simplement és un tema que aixeca passions, genera controvèrsia i és una manera de fer-se notar. I a sobre ens demanen que apliquem la mateixa norma que a Sant Cugat, quan allà encara no l'han enllestida! Jo creia que fer política local era treballar per millorar el poble, no per generar controvèrsia on no n'hi ha.

Ara bé, el gran tema que tractarem aquest ple és la proposta de conveni per a la gestió de Can Monmany que ens fa el govern convergent de Valldoreix. En aquest nou conveni l'EMD exclou explícitament el contracte que s'ha de licitar per a la gestió agrícola i per a les activitats educatives a Can Monmany, així sense més. Es veu que no en teníem prou amb regalar a l'Ajuntament de Sant Cugat un terreny a prop de l'estació, i la gestió i planificació del que s'hi vulgui fer allà; o amb pagar l'arranjament del camí de la Salut quan ho hauria de fer Promusa. No, no n'hi havia prou. Es veu que ara també que hem de fer un nou conveni per a la gestió de Can Monmany, on decidim que l'activitat principal que es desenvolupa avui a la nostra masia més emblemàtica la traiem explícitament del conveni perquè ho gestioni l'Ajuntament.

No vull acabar sense recordar que en aquest ple se suspèn 'de facto' el Consell de la Vila, ja que se'ls diu als seus membres que ha caducat el mandat d'aquest òrgan participatiu, però no es torna a obrir convocatòria fins a nou avís.

Però no patiu, que ells s'estimen molt Valldoreix i fa molts anys que hi viuen.

NOËL CLIMENT és vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.