Sens dubte, un projecte de vida


  • Comparteix:

carme.aznarez

Carme Aznarez


Publicat: el 8/gen/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ha passat un any ja des d’aquella trobada amb els meus companys de la PAS. Recordo que el primer dia va ser de presentació, quan em va tocar el torn vaig explicar que sóc animalista gràcies al meu avi. Va ser ell el que em va ensenyar a estimar els animals i sovint deia que vivim en un món on aquests són moltes vegades millors amics que les persones.

A casa sempre hi havia gats, gossos i coloms que el meu avi curava després d’haver-los trobat ferits al carrer i quan ja estaven bé s’encarregava de buscar famílies que els poguessin adoptar.

En aquesta reunió vaig explicar també que porto alguns anys col·laborant amb diferents associacions i protectores buscant cases d’acollida i families d’adopció. Ara, gràcies a la PAS, podré ser família d’acollida, perquè realment després de fer balanç m’he adonat que és la millor manera que tinc de poder-los ajudar. Si el meu avi hagués pogut utilitzar les xarxes socials! Gràcies a elles vem poder organitzar aquesta primera trobada i estaré eternament agraïda al grup de Facebook Proposa per Sant Cugat.

Em vull dirigir ara a totes aquelles persones que per diferents motius no poden seguir tenint el seu gos o gat a casa. És totalment comprensible, hi ha circumstàncies a la vida que ens obliga a pendre decisions que no desitgem, a tots ells els hi vull dir que comptin amb nosaltres per ajudar-los a buscar una nova familia i els hi demano si us plau que no els portin a cap gossera i encara menys els abandonin al carrer, ells mai no ho farien.

Vull donar les gràcies a tots els meus companys, he tingut la gran sort de conèixer excel·lents persones amb un gran cor i des d’aquí animo a tots els que estimeu els animals a venir a la plataforma per conèixer de prop tota la tasca que estem fent. Com deia un dels meus companys en el seu article, hem arribat aquí per quedar-nos, per fer de Sant Cugat un Sant Cugat millor.

També vull agrair a tots els mitjans, als nostres polítics, els comerços, entitats i als veterinaris que, de manera desinteressada, ens estan donant el seu suport per poder seguir treballant i donar a conèixer la nostra tasca.

I per últim, estaré eternament agraïda a la meva família i amics als que ara no els hi puc dedicar tot el temps que voldria però que ells saben que ara fent aquesta tasca em sento totalment realitzada en el que és sens dubte el meu projecte de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.