Triar escola


  • Comparteix:

esther.salat

Esther Salat


Publicat: el 13/mar/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A les portes de la preinscripció moltes famílies estem immerses en el procés de prendre una decisió tan important com complexa: ja sigui perquè els nostres fills comencen P3, l'ESO o perquè faran un canvi de centre, hem de triar escola. Una equació que té moltes variables: les necessitats de la nostra família, la dels nostres fills, l'oferta de places del municipi, els punts que acumulem a la preinscripció, la informació que rebem sobre l'escola, les expectatives que ens genera, etc. Aquests elements componen una equació que no sempre és fàcil de resoldre.

A partir del pròxim 23 de març i fins al 4 d'abril podreu presentar les vostres sol·licituds amb les prioritats de centres a què voleu optar. En comparació amb altres ciutats del nostre entorn, l'oferta educativa de Sant Cugat és diversa i de qualitat, i això és sense dubte és un avantatge, però us caldrà informar-vos bé per poder prendre la decisió.

Durant aquests mesos la comunitat educativa de la ciutat ha estat treballant per a difondre els projectes educatius de les escoles i per a facilitar-vos el màxim d'informació, que podeu consultar la pàgina web de les escoles i de l'ajuntament, a l'Oficina Municipal d'Escolarització, o a les jornades de portes obertes.

Dels diferents documents que he pogut revisar amb orientacions sobre com triar escola, n'he trobat un que considero especialment acurat i útil a l'hora d'acompanyar les famílies en aquesta presa de decisions, perquè són moltes les preguntes que ens sorgeixen i molta la informació que ens arriba. Per això us recomano el document de la Fundació Jaume Bofill '8 Orientacions per triar escola'.

Espero que aquestes orientacions us facilitin el camí!

ESTHER SALAT és regidora d'Educació i del grup de Convergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.