La majoria silenciosa


  • Comparteix:

eloi.rovira

Eloi Rovira


Publicat: el 24/abr/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

D'un temps ençà sembla que hi ha un intent per part d'alguns partits de voler apoderar-se del concepte 'jovent de Sant Cugat'. Ells semblen ser els representants únics i purs d'aquest col·lectiu, 'el jovent de Sant Cugat vol, el jovent de Sant Cugat reclama, el jovent de Sant Cugat té aquestes mancances...'. I no, això no va així.

Fóra bo que s'acostumin a parlar d'una part del jovent de Sant Cugat, concretament de la part d'aquest jovent que simpatitza amb els seus ideals. Perquè a Sant Cugat hi ha milers de joves que tenen altres opcions, inquietuds i diferents maneres d'omplir els seus moments d'oci.

Perquè es pot ser 'jovent de Sant Cugat' sense haver assistit mai a determinats locals, sense haver embrutat mai les parets amb pintades o sense exigir permanentment a les administracions que els solucioni els problemes.

El jovent de Sant Cugat té el seu abast una oferta formativa diversa i de primera qualitat, no només al municipi, també al nostre entorn més proper. Els i les joves poden fer esport, de qualsevol tipus i amb una varietat i qualitat com en pocs municipis del país. L'oferta cultural és inesgotable: tenim música, teatre, dansa, arts plàstiques, cultura tradicional i, sí, també oci nocturn. La ciutat disposa d'habitatge en règim de lloguer per a joves i un teixit empresarial que ofereix oportunitats de tot tipus per emancipar-se.

Així, doncs, estic molt convençut que hi ha una gran part del jovent de la ciutat que ho valora i s'identifica amb aquesta ciutat.

ELOI ROVIRA és regidor d'Esports i Joventut



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.