Que algú s'hagi volgut estalviar uns calerons ens pot sortir molt car


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 25/gen/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Benvolgudes totes i tots, a Valldoreix estem de sort! Per fi tenim un bon teatre a la Nau de Cultura. Si només miro les butaques, el que han costat i la visibilitat del públic, el responsable del tema es mereix un deu, però vull pensar que les accions que es fan des del govern de l'EMD es duen a terme pensant en el conjunt de la població i que, per tant, no desvestirem un sant per vestir-ne un altre.

Valldoreix té un gran dèficit d'equipaments culturals, socials i esportius. Des de l'oposició hem demanat reiteradament que es faci un Pla d'Equipaments: un recull dels equipaments que tenim, quin ús tenen i què ens manca. Ens falta un camp de futbol en condicions, pistes de bàsquet o multiesport, ens falta un bon teatre i també sales on fer concerts, balls, o llocs on aixoplugar-se en cas de pluja si s'ha programat un acte a l'aire lliure.

El fet d'haver renunciat a l'únic espai tancat polivalent de Valldoreix a canvi d'unes grades bé de preu és gairebé esperpèntic. Ep, per la bona gent del teatre, per fer espectacles amb públic assegut, ja us dic ara que és una gran millora. Per contra, ens quedem sense local tancat per fer concerts, sense lloc per a celebracions del Casal d'Avis o de qualsevol altra associació del poble i, com ja he dit, sense un espai on anar quan estàs fent una revetlla i se't posa a ploure.

La plaça del Casalet és el lloc per fer actes multitudinaris a l'aire lliure, i la Nau de Cultura ens permetia tenir aquest altre espai alternatiu per si plou o és hivern i la humitat i el fred no et deixen estar a fora. Ara perdem aquest espai i no tenim cap alternativa. Algú es pensarà que ha fet un gran estalvi, però per a mi ha estat una de les pitjors decisions que s'han pres. Els vocals que no estem al govern hem demanat diverses vegades que es comprin unes grades retràctils però sempre se'ns ha dit que és massa car. Ja veurem a la llarga què hi perdem i què hi guanyem. Per la vida associativa del poble, que algú s'hagi volgut estalviar uns calerons ens pot sortir molt car.

NOËL CLIMENT és vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.