Mercat setmanal de Sant Cugat


  • Comparteix:

aldo.ciprian

Aldo Ciprian


Publicat: el 11/jul/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Cada dijous de l'any, un total d'uns 120 marxants s'instal·len a la nostra ciutat, inundant la plaça de Sant Pere, el carrer Major, la plaça Octavià i el carrer de la Torre amb aliments, flors, productes tèxtils i complements per a la llar.

El centre de la ciutat cobra vida amb els centenars de veïns que formiguegen pel nucli del municipi revitalitzant comerços, bars i restaurants de la zona, i incrementant la facturació de tots i cadascun dels comerços que, en molts casos, dupliquen la seva facturació aquest dia gràcies a la presència d'aquests mercats ambulants.

És per això, per la qual cosa a Cs entenem que tots els tipus de comerços, des de les grans superfícies als comerços locals passant pels mercats ambulants, són complementaris i necessaris per donar un servei satisfactori a les persones. Millorar qualsevol d'ells és millorar la vida dels habitants de la ciutat.

Aquest mes de juliol, el grup municipal de Cs Sant Cugat presenta una moció per revitalitzar i assentar el comerç ambulant de la ciutat, mitjançant mesures flexibles que permetran, entre altres coses, disposar d'una taula amb els marxants en l'àmbit particular o representatiu per posar a la disposició del mercat les eines municipals de les quals som plenament competents: seguretat, serveis sanitaris, calendari, flexibilització de pagaments, impostos, aparcament, filtratge d'activitats.

Són moltes les eines que, des de l'Ajuntament i amb la participació dels marxants, podem utilitzar per millorar aquest sector de comerç no sedentari i del qual podran beneficiar-se no solament els veïns, sinó també indirectament els comerços del centre de la ciutat.

Esperem tenir el suport de la resta de partits del consistori perquè les millores possibles siguin una realitat al mínim espai de temps. Potenciant el comerç tots guanyem.

ALDO CIPRIAN és portaveu municipal de Cs



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.