Una ciutat amb un poble de festa dins!


  • Comparteix:

susanna.pellicer

Susanna Pellicer


Publicat: el 4/mar/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta frase (una mica diferent) la vam sentir moltes vegades de l'alcalde Recoder, i per més anys que passen continua sent així. Aquests dies en tenim diferents mostres. La ciutat creix i es fa gran: arriben veïns i veïnes noves, noves empreses s'hi instal·len, creixem amb nous mercats i equipaments... Però al mateix temps, puc dir que és una ciutat que cuida i mima les tradicions de tota la vida.

La festa de Sant Medir n'és una prova. Hem tingut un diumenge ple d'activitats, la ciutat ha bullit, i hem contagiat aquest ànim a l'altre part de la muntanya de Cerdanyola.

Des de la xocolatada popular a la plaça d'Octavià, passant per la cercavila dels banderers, la recepció a la plaça de Barcelona, la caminada fins a l'ermita, la Ballada de Sardanes, el Toc de campanes, la Missa... Fa una anys un amic andalús que vaig convidar em va dir que era com una 'romeria a la catalana' i em va fer gràcia. M'agrada que grans i petits, gegants i castellers, bastoners i sardanistes, nens i no tant nens, puguem anar caminant fins a Sant Medir. I allà fer les celebracions tradicionals entre aquella oloreta de la brasa de la gent que prepara amb cura el dinar.

Aquest any, com que la data ha coincidit amb Carnaval, alguns hi han anat disfressats i tot. Que tothom vagi com vulgui, però que vingui a cel·lebrar-ho. No ho volem perdre, el poble que tenim dins ha de continuar bategant! Visca la festa!

SUSANNA PELLICER és tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.