Tret de sortida


  • Comparteix:

pere.soler

Pere Soler


Publicat: el 4/mai/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ahir divendres 3 de maig els i les socialistes santcugatenques vam donar per iniciada la nostra carrera a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Volem agrair a totes les persones que van organitzar el gran acte i especialment a totes aquelles que hi van assistir, que van resistir la intensa pluja i el fred, amb la que el temps ens va voler premiar.

El nostre projecte per a la ciutat i per a Valldoreix no té aturador, segurs que aconseguirem un bon resultat i serem la clau dels propers governs. Posem l’accent i l’eix de les nostres propostes en les persones, la principal preocupació dels socialistes, per aquells que ho estan passant malament, per aquells que no tenen feina, per aquells que no disposen d’habitatge o veuen amenaçada la seva continuïtat al municipi per qüestions habitacionals. Però també posem l’accent en allò que incomoda, preocupa i percep com un mal de ciutat, la seguretat i la mobilitat.

Solucions i propostes pensades i basades en l’experiència, no només de quan hem estat al govern, ni dels 40 anys d’història de la nostra formació política, sinó de trepitjar carrer, de parlar amb la gent, amb les entitats, però amb discreció, perquè ens interessa més el que preocupa a la ciutadania que no pas fer veure que sabem el que preocupa i parlar en nom d’ells.

Els i les socialistes parlem en les nostres propostes, de les mancances d’equipaments, de les necessitats de serveis, de viure i percebre que estem en un lloc segur, que ens podem moure bé per la ciutat amb la prioritat del transport públic, sabent que aquells serveis assistencials i de primera necessitat els tindran coberts, que la prioritat dels recursos educatius a la ciutat han de passar per l’escola pública. Ja n’hi ha prou de despistar amb la sanitat pública, necessitem un centre hospitalari de referència i altres equipaments per completar i potenciar la cohesió en els barris.

Com deia, ahir vam fer un gran acte, amb molta gent, amb la presència de companys i companyes també d’arreu del territori a qui els vull agrair l’escalf. Així mateix veïns i veïnes de Sant Cugat que ens van voler acompanyar i que van poder escoltar algunes pinzellades de la proposta programàtica i conèixer de primera mà la potent candidatura que presentem com a màquina de treball per a resoldre els problemes. Treballant ens hi trobareu sempre.

Perquè com diem, hem crescut amb Sant Cugat i som persones preparades.

PERE SOLER és el primer secretari i l'alcaldable del PSC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.