Eleccions democràtiques


  • Comparteix:

alvaro.benejam

Álvaro Benejam


Publicat: el 5/mai/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sent avui diumenge 5 de maig de 2019, tenim 20 dies per davant de precampanya i campanya electoral a Sant Cugat. L'encadenament de dues comtesses electorals seguides (eleccions generals i eleccions municipals i europees) l'hem de prendre com una exaltació del valor del sufragi universal, que tots podem exercir.

No negaré que pels que ens dediquem a la política, encara que sigui parcialment, ens està suposant un esforç considerable pel que suposa de treball extra d'organització i d'assistència a actes, debats, reunions, etc., sobretot dels que hem estat inclosos a llistes com a candidats tant a les generals com a les municipals.

Tot i això, val la pena perquè tots en sortim beneficiats democràticament. I, surti el que surti de les eleccions, sempre ens queda la Festa Major de la nostra ciutat, on farem com sempre: gaudir-la al màxim.

Des d'aquí envio el meu agraïment a totes les persones i entitats que, a hores d'ara, estan participant en l'organització dels actes programats per la Festa Major. La seva labor es impagable.

Gràcies!

ÁLVARO BENEJAM és el president i l'alcaldable del PP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.