La repressió no s'atura: No és justícia, és venjança


  • Comparteix:

gemma.aristoy

Gemma Aristoy


Publicat: el 29/jun/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui, hem constatat que poc després de la concessió dels indults per part del govern del PSOE i el mateix dia que es realitza l'entrevista entre el President de la Generalitat, Pere Aragonés, i el President de l'Estat, Pedro Sánchez, que suposa l'inici del procés de negociació que reclamem, 'l'Estat Profund' i els aparells que el sustenten, han iniciat una altra ofensiva dins la que és la causa general contra l'independentisme.

La repressió contra l'independentisme no s'atura: Ara ha estat el torn del Tribunal de Cuentas reclamant 5,4 milions d'euros més per l'acció exterior de la Generalitat dels darrers anys. Aquesta xifra se suma als 4,1 milions d'euros dipositats per l'1-O i els 4,9 milions dipositats pel 9-N. Són xifres astronòmiques que penalitzen allò que tenim dret a fer: explicar-nos al món. És la repressió que ara pren una nova forma: l'econòmica. Es vol abatre financerament més de 30 famílies perquè l'acció del Tribunal de Cuentas afecta no només els acusats sinó que, a més, s'expandeix i s'acarnissa també contra els familiars, que no tenien cap responsabilitat en la gestió de la Generalitat.

El Tribunal de Cuentas és un òrgan absolutament polititzat, dominat i controlat per la dreta espanyolista, que persegueix el moviment independentista amb una cacera econòmica sense precedents. El Tribunal de Cuentas és l'únic "tribunal" que imposa la pena abans del judici: exigeix fiances milionàries abans d'emetre sentència.

És una venjança econòmica i polititzada que s'escapa de tota lògica judicial, plena d'irregularitats. Per això durem aquest biaix polític a totes les instàncies institucionals, per fer evident la repressió contra un moviment polític que és legítim, democràtic i pacífic.

Ara més que mai: Amnistia! La nostra lluita seguirà, perquè l'única solució possible a la repressió és l'amnistia. És la via per posar fi a una venjança desorbitada que avui torna a impactar de nou contra l'independentisme.

Seguim...

GEMMA ARISTOY (ERC-MES) és regidora de Ciutadania, Salut, Via Pública i Paisatge Urbà



  • Comparteix:

COMENTARIS

Preocupat per el que et paguem el sou...., que teniu Sant Cugat del Valles, fastigosament brut, sembla que la nova companyia de neteja que vareu contractar fa 1/2 anys , no te el nivell de servei necesari o be heu reduit el pressupost de neteja..... La bruticia sobregeix als nostres carrers i parcs. es una guarrada.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 2/jul/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.