Apostem per l'esport


  • Comparteix:

francesc.carol

Francesc Carol

Regidor d'ERC-MES


Publicat: el 25/gen/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'esport sempre ha sigut una eina de cohesió social, no només una manera de potenciar la salut. Un espai de sociabilització on la ciutadania no només té cura de la seva forma física, sinó on també s'estableixen vincles i es creen xarxes amb altres ciutadans i ciutadanes durant el temps d'oci, convertint-se en una de les millors maneres de combatre l'estrès, l'ansietat i la manca de sociabilització a la que ens aboca la societat actual. Per tant, es tracte d'una activitat bàsica que necessita tot el suport de les institucions.

És per aquesta raó que des d'aquest govern hem apostat des del començament per potenciar l'esport. Per un cantó sent conscients que cal optimitzar i ampliar les instal·lacions esportives, un bé escàs que per ara necessita un repartiment equitatiu que garanteixi el seu ús pel major nombre d'entitats esportives possibles.

Per aquesta raó també hem optat per la col·laboració amb altres institucions com col·legis i instituts per poder llogar les seves instal·lacions fora de l'horari lectiu per ús de les diverses entitats esportives. Un ús que ens ajuda a pal·liar aquest dèficit d'instal·lacions mentre projectem la construcció de nous pavellons esportius per poder satisfer la demanda cada cop més creixent de les nostres entitats esportives.

I, per suposat, invertim en la millora de les instal·lacions ja existents com és el canvi de la gespa dels diversos camps de futbol, la cobertura de la pista d'hoquei, la remodelació de vestuaris, etc.

Sense oblidar, per un altre cantó, potenciar l'aparició de clubs que fomentin noves pràctiques esportives. Una varietat esportiva que ajuda que la nostra ciutadania pugui trobar l'esport que millor s'adeqüi als seus gustos i hàbits físics.

En definitiva, una aposta que busca potenciar la múltiple i variada oferta esportiva de la nostra ciutat seguint el model multiesportiu de Sant Cugat i potenciant els pilars d'actuació de la regidoria d'esports enfocats a la potenciació de l'esport femení, integrador i per a totes les edats.

Seguim!

FRANCESC CAROL és regidor d'ERC-MES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.