Vota a qui et representi. S'han acabat les dicotomies


  • Comparteix:

pepe.escofet

Pepe Escofet

Membre de l'Agrupació de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat


Publicat: el 2/jun/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Estem a exactament un any de la que serà, en principi, la pròxima cita electoral a Sant Cugat: les eleccions municipals de 2023. En aquests comicis tindrem un ampli ventall d'opcions per triar i us animo a tots i totes a triar la que penseu que més us representa o la que creieu millor per Sant Cugat.

Hem de deixar enrere la idea d'haver d'escollir entre dos grans blocs i de què a totes les eleccions s'ha de votar el mateix, perquè no és així: a les eleccions al Parlament Europeu hem d'escollir el projecte que creiem millor per a la Unió Europea; a les eleccions autonòmiques, el que creiem millor per Catalunya; a les eleccions generals, el que creiem millor per a Espanya; i, a les eleccions municipals, el que creiem millor per a Sant Cugat.

Les eleccions democràtiques no són per triar "el menys dolent"; són per triar el que més ens representa, el què pensem que farà millor al nostre territori.

Posem en una balança el treball que han fet pel municipi els partits que han treballat des del plenari aquest mandat, independentment de qüestions autonòmiques o nacionals, i analitzem amb deteniment els programes electorals i les diferents candidatures abans de decantar-nos per una opció.

Aconseguim entre tots un canvi cap a un Sant Cugat millor.

PEPE ESCOFET és membre de l'Agrupació de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.