La Torre Negra és un 'forat negre'


  • Comparteix:

marti.pachame

Martí Pachamé

Membre de l'agrupació de Ciutadans (Cs) Sant Cugat


Publicat: el 14/jul/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En una setmana en què el nou telescopi James Webb ens ha regalat les imatges d'un univers primigeni, el nostre Ajuntament a través del seu tinent d'alcalde d'Economia en el Consell de la Ciutat, Pere Soler, ja ens adverteix que el 'procés' (de la Torre Negra) serà llarg i costós i que no podem 'fer volar coloms'. Com molts ens temíem la Torre Negra s'acabarà convertint en un veritable 'forat negre'.

Certament, farà falta alguna cosa més que el telescopi més potent mai construït per a poder veure fins a on arriben les martingales del govern de la nostra ciutat per a dilapidar el pressupost municipal.

No contents amb malgastar prop de tres milions d'euros en l'adquisició d'aquest edifici ara es dediquen a veure què es pot fer amb ell. El nivell d'irresponsabilitat és galàctic.

La compra de Torre Negra no és tan sols el que ha suposat la compra de l'edifici, ara vindrà el seu manteniment. La despesa corrent que sortirà de la butxaca dels contribuents per a aquest menester es convertirà en una llosa eterna.

El nostre actual Ajuntament usa i abusa d'actituds de nou ric. Gasta i malgasta sense cap propòsit, desatenent les veritables obligacions que li corresponen com a administració local. Veiem com es dilapida el pressupost actual i es comprometen els futurs amb polítiques inversores i de despesa que ni tan sols tenen una fi concreta.

Mentre als nostres carrers la brutícia i l'incivisme es va estenent com el no-res de la Història Interminable, mentre els problemes de viabilitat fan de la nostra ciutat un espai cada vegada més inhòspit, mentre els nostres jardins es converteixen en jungles, mentre el soroll envaeix els nostres domicilis, el nostre consistori es dedica a comprar edificis sobre els quals no té ni idea sobre quina serà la seva utilitat o funció.

Com no saben gestionar el que han de gestionar es dediquen a tot menys a això. Pur teatre.

Compren edificis amb els diners de tots els santcugatencs, disparant alegrement amb la pólvora del Rei, mentre els nostres joves veuen, desesperats, com la política municipal en habitatge social és absolutament inexistent.

Menys Torre Negra i més habitatges de lloguer social.

MARTÍ PACHAMÉ és membre de l'agrupació de Ciutadans (Cs) Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.