Fes-nos arribar la teva proposta


  • Comparteix:

francesc.duch

Francesc Duch

Tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge per ERC


Publicat: el 1/nov/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat 23 d'octubre amb motiu de la Festa de Tardor, Esquerra Republicana de Sant Cugat vam iniciar un procés participatiu per elaborar el programa amb el qual el nostre partit es presentarà a les properes eleccions municipals del mes de maig i en què l'alcaldessa, Mireia Ingla, estem convençuts que tornarà a revalidar l'alcaldia.

Aquesta iniciativa encaixa perfectament amb l'ADN d'ERC. Forma part d'una manera intrínseca amb la nostra manera de ser i d'entendre la política.

Nosaltres governem per a les persones, per resoldre els problemes, i per millorar la ciutat on vivim. Per tant, quant volem fer un programa d'actuació, ens basem en què pensa i desitja la ciutadania, en com entenem la ciutat, el seu entorn i la seva quotidianitat.

Vam iniciar aquesta fase del procés participatiu demanant que els santcugatencs i les santcugatenques ens fessin arribar les seves propostes a través de 'post-it' que podien enganxar en uns plafons o a través de butlletes dipositades en una urna.

També hem implementat una web: ideesxsancugat.cat on, i fins a l'inici de la campanya electoral, els ciutadans i les ciutadanes de Sant Cugat poden fer-nos arribar les seves aportacions. També es pot accedir al fòrum online i desar les aportacions en qualsevol de les categories possibles, tenint també l'opció d'interactuar amb altres persones usuàries i comentar les seves propostes. El diàleg i la confrontació democràtica de les idees també forma part de la nostra manera de ser.

I aquesta només és la primera part. Ben aviat presentarem unes jornades, amb una sèrie de debats oberts amb el conjunt de la ciutadania i debats sectorials amb els col·lectius i les entitats interessades en temes concrets. Debats sobre la ciutat, habitatge, sostenibilitat, cultura, educació, esports, seguretat, etc.

Així, sota el lema 'Treballem pel present, garantim el futur', els republicans plantegem aquest procés com una oportunitat d'incorporar i debatre propostes de diferents sectors i col·lectius de la ciutat, idees sobre la ciutat d'avui però també sobre la ciutat del 2030 i més enllà.

FRANCESC DUCH és tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge per ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.