Aquest any tampoc


  • Comparteix:

carles.brugarolas

Carles Brugarolas

Regidor de Junts per Sant Cugat


Publicat: el 14/nov/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com si no hagués passat res des de 2019. Com si no hagués hagut una pandèmia i pèrdues econòmiques que encara no hem recuperat. Com si no existís la Guerra d'Ucraïna, alces inèdites en dècades en els preus dels béns més bàsics com l'alimentació i els subministres. Com si no haguessin pujat els tipus d'interès encarint hipoteques i inversions. Com si les previsions no fossin les que són. Res.

El Tripartit sembla creure que no hi ha cap motiu per tocar les ordenances fiscals. Després de 32 anys d'oposició clamant pel canvi de model fiscal, per recaptar més per redistribuir més, posant el crit el cel per la desigualtat, exigint tarifar-ho socialment absolutament tot, res, tot queda igual, un cop més.

Tot el mandat del tripartit s'ha caracteritzat pel mateix, molts discursos per a molt poca acció. L'únic significatiu que s'ha tocat és l'empitjorament del tractament fiscal de les famílies nombroses, que pel que sembla són (som) el problema a combatre. Tota la resta adequacions tècniques.

El Tripartit ha incrementat fortament la despesa estructural pressupostada (no l'executada) sense tocar ingressos estructurals de forma coherent. No cal ser economista per entendre que han generat un forat al pressupost que comportarà retallades. De fet, ja hi són ara, per això són incapaços d'aprovar els pressupostos. En Pere Soler, incapaç de complir el calendari ni una sola vegada en tot el mandat, ja anticipa la possibilitat de prorrogar.

És dolorós veure fins on hem arribat. Inversions sense pressupost, subvencions a persones, entitats i negocis vulnerables que no arriben, mentre s'acumulen més i més milions als comptes corrents. Una acció de govern nefasta.

CARLES BRUGAROLAS és regidor de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.