Per sumar amb la Mireia, faig el pas


  • Comparteix:

bernat.picornell

Bernat Picornell

Número 2 de la candidatura d'ERC


Publicat: el 28/feb/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Cadascú tria lliurement el tipus de relació que vol tenir amb el lloc on viu. N'hi ha molts que hem escollit implicar-nos, viure intensament el dia a dia i prendre el pols a la ciutat sent membres d'entitats i associacions. I ho fem per una raó: perquè ens estimem allò que fem i ens estimem el lloc on vivim.

De fet, relacionar-nos amb l'entorn és allò que ens mou: pertànyer a una col·lectivitat i treballar per la comunitat. I durant molts anys, moltíssima gent ho ha fet de forma completament altruista.

A Sant Cugat, milers de persones s'han implicat al llarg de molts i molts anys i ens seguim implicant. I ho fem, com deia, perquè ens estimem el lloc on vivim, perquè la nostra ciutat té una identitat molt potent que no volem deixar perdre.

Molts estem orgullosos de ser de Sant Cugat, des dels que hi portem tota la vida als que acaben d'arribar. I sentim orgull perquè ens agrada viure-hi i pensem que és un gran lloc per desenvolupar-hi la nostra vida.

És per tots aquests motius que he decidit fer un altre pas en aquesta implicació que explicava: m'incorporo a la llista d'Esquerra Republicana com a número 2 de la llista a les eleccions municipals.

Ho faig convençut per aquesta estima per Sant Cugat i per aquest orgull de pertinença. Perquè vull treballar des d'un altre front, l'Ajuntament. Perquè és imperatiu que aquells que ens estimem el Sant Cugat "de sempre" ens impliquem un cop més.

I aquesta implicació no és una paraula buida i sense sentit. Necessitem remar per assegurar que cada cop menys persones hagin de marxar de la ciutat que estimen fins que no n'hi hagi cap en aquesta situació. Perquè viure a Sant Cugat no sigui una quimera impossible des del punt de vista de l'habitatge. Perquè tothom té dret a viure allà on vol viure i no on l'obliguen a viure.

És un repte difícil i molts ja hi han treballat aquests darrers quatre anys, però seguirem treballant tossudament per la qualitat de vida de Sant Cugat.

BERNAT PICORNELL és el número 2 de la candidatura d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.