Un Valldoreix Plural, un Valldoreix per Tothom


  • Comparteix:

oriol.sanchez

Oriol Sànchez

Regidor (CUP-PC) de Joventut, Participació i Barris


Publicat: el 10/mar/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat 21 de febrer, la CUP vam explicitar el nostre compromís amb la candidatura Valldoreix Plural de Juanjo Cortés a presidenciable del Valldoreix en les eleccions del 28 de maig.

Aquest suport ve precedit d'una reflexió i un treball que la CUP porta fent a Valldoreix des de fa anys. No en va vam ser un dels impulsors de la candidatura de Xavier Humet en les anteriors eleccions. Una de les idees força que ens va impulsar el 2019 i que ens torna a donar forces avui és constatar la necessitat que un canvi a Valldoreix no és necessari, és imprescindible.

Davant de la paràlisi que ha manifestat el govern de la vila en els últims mandats, des de la CUP tenim clar que aquest fet no pot continuar, ja que, en darrer terme, suposa un greuge per a la ciutadania de Valldoreix.

Cal evitar que les persones que viuen a Valldoreix hagin de marxar per qüestions econòmiques impulsant la construcció d'habitatge de lloguer social. És necessari potenciar projectes que augmentin l'arrelament i la vida a la vila. Cal desenvolupar un projecte de centralitat que ajudi a fer de Valldoreix un lloc on fer vida i gaudir dels serveis necessaris i no un lloc on només anar-hi a dormir. Un projecte de vila on viure-hi passa també ineludiblement per donar les eines necessàries perquè els veïns i veïnes puguin decidir-ne el futur. Com a primer pas per fer-ho possible és imprescindible recuperar i dignificar el Consell de la Vila com a òrgan participatiu de referència. Aquestes són algunes de les mancances que pateix Valldoreix i el motiu pel qual recolzem la candidatura per presidenciable de Juanjo Cortés.

Com a CUP donem suport al programa de consens de Valldoreix Plural i l'entenem com acord per desenvolupar polítiques realment transformadores i d'esquerres a la vila. També sabem que és un programa de mínims i que com a CUP seguirem defensant un programa més ambiciós i transformador. Un programa independentista, de garantia de drets, feminista i ecologista. No obstant, també hem demostrat amb tota la gent amb qui hem treballat a diferents nivells, que on hi hagi una oportunitat de treballar per fer les coses millor, més transparents, més properes a la ciutadania, atenent les necessitats de tots els i les valldoreixenques, allà ens hi trobaran. Aquest és el nostre compromís. Treballem per fer un Valldoreix per tothom.

ORIOL SÀNCHEZ és regidor (CUP-PC) de Joventut, Participació i Barris



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.