I ara, a seguir sumant


  • Comparteix:

ramon.gutierrez

Ramon Gutiérrez

Regidor electe d'En Comú Podem Sant Cugat


Publicat: el 1/jun/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les bones notícies s'han de celebrar encara que vagin acompanyades d'altres no tan bones. A En Comú Podem estem contents per recuperar una veu que no havíem d'haver perdut mai, però preocupats pel futur de la ciutat.

El nostre objectiu no era només obtenir representació, era consolidar i millorar amb la nostra aportació la majoria d'esquerres, i això no ho hem aconseguit.

Així i tot, malgrat que no és el resultat que ens hagués agradat, 2.274 persones han confiat en nosaltres, una demostració que molts santcugatencs i santcugatenques confien en el projecte d'En Comú Podem com a palanca de transformacions valentes a la ciutat.

Les forces progressistes, aquelles que volem superar des de l'esquerra el model que va construir CiU durant més de 30 anys, malgrat no sumar majoria de regidors sí que hem obtingut una bossa gens menyspreable de vots. 14.730 vots progressistes i 11 regidors, que no es poden comparar amb els 10.875 de Junts i 9 regidors o els 6.498 i 5 regidors de PP i VOX.

Aquesta majoria "relativa" l'hem de fer valdre. Josep Maria Vallès serà l'alcalde, però les forces d'esquerres no ens podem quedar de mans plegades. Hem de defensar aquells avanços (insuficients des del nostre punt de vista) del govern que hem tingut els darrers anys, i amb generositat i visió de ciutat hem de treballar per fer servei a Sant Cugat i evitar que el govern municipal s'ancori a la dreta.

Des d'En Comú Podem sempre hem estat clares i treballarem per construir acords progressistes a tot arreu on sigui possible. Seguirem treballant per garantir que el retrocés no es converteixi en una realitat. Tingueu ben clar que tant l'Aina Balada com jo serem garants de què els gairebé 2.300 vots siguin garantia de defensar polítiques transformadores i al servei de la gent comuna.

Cal obrir una nova etapa per fer front a l'amenaça del retrocés que s'ha vist en aquestes eleccions municipals. Tenim un projecte per a Catalunya i això és el que hem defensat a les municipals i és el que defensarem a les properes generals del mes de juliol amb l'objectiu de guanyar un país de drets, esperança i reformes que millorin la vida de la gent.

RAMON GUTIÉRREZ és regidor electe d'En Comú Podem Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.