Nou mandat. Nova etapa


  • Comparteix:

elena.vila

Elena Vila

Regidora del grup municipal del PSC


Publicat: el 28/jun/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després de les eleccions del 28-M, el 17 de Juny vam constituir el nou consistori. El mandat 2023-2027 comença a caminar i ho fa amb la proclamació del nou alcalde de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

Des del PSC de Sant Cugat desitgem molts encerts al nou alcalde i ens posem a disposició de la ciutat des de l'oposició.

Amb força, il·lusió i compromís iniciem una nova etapa. Una etapa, on agraint la feina feta pel fins ara 1r secretari i portaveu, Pere Soler i sentint-nos orgullosos i orgulloses de la feina feta pel govern progressista sortint, ens disposem a construir les bases d'un gran projecte socialista a mig i llarg termini per Sant Cugat.

Un nou rumb amb el suport i l'agraïment als 4.313 veïns i veïnes que van confiar en el nostre projecte a les darreres les eleccions municipals. Un projecte, on ens comprometem, com hem fet aquests 4 anys al govern de la ciutat, a seguir treballant per fer de la nostra ciutat, una ciutat referent per la bona qualitat de vida, amb més i millors oportunitats per a tothom, més inclusiva, justa, equilibrada territorialment i respectuosa amb el medi ambient.

Un Sant Cugat que mira al futur amb valentia. Un futur ple d'incerteses i volatilitats i que requereixen de la política útil, sincera i des del cor. De la política dels acords, del diàleg, de la humilitat i de l'escolta activa amb la ciutadania. Una escolta convençuda, sense ambicions i sense interessos partidistes.

Sant Cugat i el conjunt de pobles i ciutats del país, té al davant grans reptes que requereixen se'ns dubte de gran determinació, compromís, responsabilitat i proximitat.

El canvi climàtic, l'accés a l'habitatge, la mobilitat sostenible i el transport públic, el manteniment de la ciutat, els sistemes públics sanitari i educatiu, la competitivitat del nostre teixit econòmic o l'accés a una feina digne i de qualitat. Grans reptes on vetllarem perquè ningú quedi enrere.

El PSC estarà a disposició de tothom qui vulgui construir un projecte de ciutat pensat en les persones. Fent de Sant Cugat una ciutat de progrés, moderna, bonica, innovadora i sostenible. Una gran ciutat amb ànima de poble que mira al futur amb optimisme i valentia.

Moltes són les qüestions que requereixen de política responsable, útil i valenta. De la política de "les llums llargues", del diàleg i dels acords. El projecte de l'escola la Mirada, el desenvolupament del futur barri de Can Ametller o la manca d'equipaments i serveis per a una ciutat de quasi 100.000 habitants són alguns dels temes cabdals que caldrà abordar aquest nou mandat.

Des del PSC iniciem nova etapa. Una etapa des d'una oposició constructiva i responsable. Amb la voluntat de sumar i d'arribar a acords per entomar els grans reptes que té la ciutat. Una etapa on entenem que una bona oposició ajudarà a fer un bon govern i entenent que un bon govern ha de comptar amb una bona oposició que l'ajudi a governar.

Els i les socialistes ho farem. Ho farem des d'un ferm compromís, amb passió per la nostra ciutat i sempre al servei dels santcugatencs i les santcugatenques.

ELENA VILA és regidora del grup municipal del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.