Un acord per garantir el futur de Sant Cugat


  • Comparteix:

bernat.picornell

Bernat Picornell

Portaveu del grup municipal d'ERC


Publicat: el 27/jun/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les passades eleccions municipals van generar un escenari que requereix d’acords i consensos per tal que Sant Cugat continuï mirant cap al futur. Des d’Esquerra Republicana sempre hem treballat per ser útils a la gent, sigui des de la posició que sigui. I és per això que, davant d’una situació econòmicament complexa, a la qual hem d’afegir l’auge de l’extrema dreta, hem decidit fer un pas endavant i formar part del govern de la ciutat.

Després d’unes setmanes de converses amb Junts, però sobretot de parlar amb la nostra militància i diferents agents de la ciutat, hem pres aquesta decisió, amb la ferma convicció que Sant Cugat necessita un govern fort que afronti aquesta difícil situació. Tot això sense oblidar els grans reptes que vam posar sobre la taula en campanya: garantir qualitat de vida per a tots els santcugatencs i les santcugatenques, posar les bases de la ciutat del futur, actualitzant-la, i continuar treballant perquè aquesta ciutat no expulsi persones a causa dels preus de l’habitatge.

En aquest sentit, doncs, estem satisfets perquè hem assolit un pacte de govern transversal, que busca el consens i l’escolta activa de tota la ciutadania. Un acord que té present tots aquells han de marxar de la ciutat i aquella gent que no arriba a finals de mes. Una aliança també de país, davant d’aquells que neguen els drets i les llibertats de Catalunya i que cada vegada estan agafant més força. Amb aquest pas, Esquerra Republicana no permetrà que l’extrema dreta sigui determinant en cap votació al plenari.

Tanmateix, la gravetat de la situació interpel·la a totes les forces democràtiques. És per això que l’acord antifeixista ha d’implicar totes les forces polítiques. És el moment perquè govern i oposició teixim complicitat i aliances, un full de ruta, per garantir els drets fonamentals i les conquestes assolides.

Des d’avui, els regidors i les regidores del grup municipal republicà treballarem amb ganes per tota la ciutadania. Perquè Sant Cugat sigui una ciutat per viure-hi i, sobretot, on pugui viure qui més ho desitgi.

BERNAT PICORNELL és el portaveu del grup municipal d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.