Sant Cugat és socialista


  • Comparteix:

elena.vila

Elena Vila

Portaveu del PSC Sant Cugat


Publicat: el 26/jul/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest 23J, Sant Cugat es va tenyir de vermell. 11.993 santcugatencs i santcugatenques vau escollir la papereta del PSC, cosa que equival al 25,42% dels vots. Per tant, en primer lloc, us vull donar les gràcies.

El PSC no guanyava unes eleccions a Sant Cugat des de les generals de març de 2008 i aquest 23J ho hem tornat a fer amb el vostre suport. Hem incrementat en quasi dotze punts i amb 5.367 vots més el resultat respecte el 10 de novembre de 2019 i li traiem gairebé 8 punts a la segona força política, el PP, i 8,5 a la tercera, Junts.

Són uns grans resultats per al socialisme santcugatenc que demostra que la ciutadania va sortir, amb el seu vot, a defensar una opció política socialdemòcrata, progressista i catalanista, davant el risc d'involució d'un govern PP-Vox. Ho heu fet possible i us ho vull tornar a agrair.

També us he de donar les gràcies per haver-nos fet guanyadors al Senat. En Manuel Cruz (PSC) i jo mateixa som els dos candidats més votats a la ciutat i, per tant, entomo el repte de representar-te també al Senat amb una mirada municipalista. M'hi deixaré la pell i treballaré amb passió pel que som i pel que podem ser.

En segon lloc, el conjunt de l'agrupació del PSC de Sant Cugat rebem aquests resultats amb molta alegria, però també amb molta responsabilitat. Som i sóc plenament conscients que hem rebut molt vot prestat, molt vot que en d'altres conteses electorals no ens va fer confiança.

Des d'avui mateix, des de la nostra posició al ple de l'Ajuntament de Sant Cugat com a caps de l'oposició, comencem a construir l'alternativa per a consolidar i ampliar aquests quasi 12.000 vots. És un repte colossal, perquè significaria triplicar els vots respecte al 28 de maig, però també és una tasca engrescadora.

Iniciem el camí cap a les eleccions municipals del 2027, fent una oposició de qualitat, recordant que una bona oposició ajuda a fer un bon govern, i parlant amb tothom. No volem construir un programa electoral, sinó un programa de ciutat. Un projecte on tota la pluralitat que representen aquests 11.993 vots es vegi reflectida, on la ciutat es vegi reflectida. Perquè diumenge es va demostrar que el PSC pot guanyar unes eleccions a la nostra ciutat, que Sant Cugat pot ser socialista, i treballarem incansablement per a fer-ho possible.

ELENA VILA és portaveu del PSC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.