La Mirada: seguim compromesos


  • Comparteix:

francesc.duch

Francesc Duch

Regidor de Participació per ERC


Publicat: el 19/set/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dilluns el ple de l'Ajuntament ha reiterat per unanimitat la necessitat de construir l'escola La Mirada el més aviat possible. Certament parlem d'un projecte que s'està endarrerint massa en el temps per l'acció judicial. Tot plegat comporta una situació d'incertesa i provisionalitat que genera, amb tota la raó, molta angoixa a tota la comunitat educativa de l'escola. Fa anys ens va conjurar tots plegats per veure la nova escola i ara les famílies, mestres i infants exigeixen, legítimament, fets i respostes clares.

El nou govern es va comprometre a estudiar totes les alternatives possibles pel que fa a l'emplaçament i fer públiques les conclusions, tenint present que la prioritat del govern és que la comunitat educativa disposi de la nova escola amb la màxima celeritat possible. Fa uns dies, precisament, es va plantejar una possible alternativa en una trobada amb les diverses parts implicades, amb la intenció de tenir clar els fulls de ruta possibles.

Des d'Esquerra Republicana tenim clar que ara mateix la ubicació a dins del parc urbà, actualment aturada per la judicialització, continua sent la més ràpida, la que garanteix millor el projecte pedagògic acordat amb la comunitat educativa i la que no comporta cap cost afegit a un projecte que ja porta invertits diversos milions d'euros.

Tanmateix, el compromís que hem expressat des del consistori i el govern va més enllà de la construcció del nou edifici. No oblidem que és una escola que ja existeix i que creix cada any, al igual que les seves necessitats. És per això que cal garantir que infants i mestres passin aquest mentrestant en les millors condicions possibles, treballant-ho conjuntament amb el departament d'Educació de la Generalitat.
A aquestes alçades la comunitat educativa no vol empatia, reclama fets, i estem obligats a fer-los realitat.

FRANCESC DUCH és regidor d'Habitatge i Participació per ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.