Sant Cugat futur. Projecte de ciutat


  • Comparteix:

elena.vila

Elena Vila

Portaveu del PSC Sant Cugat


Publicat: el 15/nov/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des del PSC estrenem un nou projecte estratègic i de proximitat. Un projecte, on des de l'oposició i l'oportunitat que ens dona estar al Senat, volem treballar de la mà dels agents claus i rellevants de Sant Cugat , del territori, de la seva ciutadania i de les entitats, per construir un projecte de ciutat i generar més i millors oportunitats. Un projecte de ciutat per posar en valor el seu talent, escoltar-lo i acompanyar-lo.

Per això, des d'una oposició constructiva, ens volem reunir i treballar amb tots els agents socioeconòmics, entitats i ciutadanes i ciutadans per conèixer de primera mà les seves inquietuds, necessitats, i propostes de millora i progrés per la nostra ciutat.

SANT CUGAT FUTUR pretén doncs, treballar plegats per projectar Sant Cugat. Una ciutat més acollidora, capdavantera, integradora i de progrés. Un Sant Cugat de tots i de totes, per a totes i tots.

Volem escoltar-vos i treballar de forma proactiva per Sant Cugat i el seu entorn d'influència. Trobar punts de col·laboració conjunta, apostant per la col·laboració públic-privada en la que la nostra ciutat és pionera.

Amb aquest objectiu, el passat 26 d'octubre, vam iniciar aquest treball de proximitat amb una primera trobada amb el teixit econòmic i empresarial. Un àmbit estratègic que conec bé i amb el que tinc una especial relació fruit de la meva anterior etapa com a tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç.

Aquesta ha estat una primera trobada, per posar les bases de col·laboració en aquesta nova etapa com a cap de l'oposició però també com a senadora, on des de la meva posició, tinc com objectiu apropar el municipalisme a la política més global i posicionar Sant Cugat i la província de Barcelona com un territori clau, en el desenvolupament estratègic de Barcelona.

Des del PSC volen treballar des del primer minut per construir plegats un projecte de ciutat, un projecte de present i de futur...sumant i comptant amb tothom.

Amb col·laboració amb tots i totes vosaltres comencem a treballar plegats, des d'ara pel SANT CUGAT FUTUR.

ELENA VILA és portaveu del PSC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.