Oposició responsable a Valldoreix


  • Comparteix:

junts.valldoreix

Junts Valldoreix

Junts per Valldoreix


Publicat: el 15/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les eleccions municipals del maig del 2023 van deixar un panorama polític atípic però no inusual. La presidència de l'EMD la va guanyar la candidatura de les esquerres, Valldoreix Plural. Junts per Valldoreix, però, va esdevenir la força més votada del consistori aconseguint tres vocals mentre que ERC, el PP, la CUP, el PSC i Vox van aconseguir un únic vocal cadascú.

Ja fa 10 mesos que esperem la mà estesa del govern de l'EMD, ja fa 10 mesos que esperem que el president ens demani una trobada, ja fa 10 mesos que esperem aquesta entesa que va proclamar el president el dia de la presa de possessió, vagi més enllà dels seus interessos partidistes.

Per molt que difamin reiteradament mentides com que Junts no fa oposició responsable i que vota amb PP i Vox, no aconseguiran que defallim en la defensa del nostre programa electoral que, per cert, va ser el més votat. Des de l'oposició i com a partit majoritari lluitem per projectes com el nou edifici de l'Escola de Música o l'arranjament del camp de futbol. Això és innegociable per aprovar un pressupost? No, el que és innegociable és el menysteniment, l'opacitat informativa i la manca de diàleg.

Junts també va governar en minoria durant el mandat anterior, superant una pandèmia, una disminució d'ingressos, unes convocatòries de places amb canvis importants de mobilitat del personal, el traspàs d'una estimada companya... i aprovant cada any el pressupost, dialogant, deixant una EMD endreçada amb projectes importants aprovats i una administració sanejada. Això és fer política i ningú pot dir que ens inhabilita moralment per tornar a governar. Això ho decidiran a les urnes, que és la millor expressió de participació ciutadana.

Junts continuarà amb la seva oposició fiscalitzadora i responsable perquè la nostra prioritat és el servei al veïnat de Valldoreix.

Junts per Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.