El consell de barris del Centre pren forma


  • Comparteix:

esther.madrona

Esther Madrona

Regidora de Cicle de Vida, Promoció de la Ciutat i Memòria Històrica (ERC)


Publicat: el 18/juny
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest juny ha començat a caminar el consell de barris del Centre, el darrer a constituir-se i el que abastarà més territori i població. Certament, gestionar un òrgan participatiu tan extens i divers suposa un repte ingent, sobretot de cara a no decebre les expectatives de la ciutadania envers els projectes i les iniciatives que vagin sorgint.


És un consell de barris, en plural, tal com vaig dir el dia de la constitució. Un òrgan que aplega des de Can Magí fins a Can Trabal, passant per Coll Favà, el Monestir-Sant Francesc, Parc Central, el Nucli Històric, l'Eixample Sud, el Pla de la Pagesa i molts altres territoris.

Per poder treballar allò particular i allò comunitari, crearem tants grups de treball com siguin necessaris, amb calendari i objectius concrets per animar més veïns i veïnes a contribuir a millorar el seu entorn més proper.

Sigui com sigui, som aquí per donar resposta i canalitzar les demandes i les necessitats de tots aquests barris per millorar la qualitat de vida de tothom i fomentar un Sant Cugat ple de vida i dinamisme a les seves places i carrers. És precisament aquí on han de passar les coses, a l'espai públic, gràcies als veïns i les veïnes i amb el suport i la complicitat de l'Ajuntament.
Comencem!

ESTHER MADRONA és regidora de Cicle de Vida, Promoció de la Ciutat i Memòria Històrica (ERC)



  • Comparteix:


TAMBÉ ET POT INTERESSAR


Un any de feina

Cristina Paraira

Empatía

Ramon Costafreda

Un nou fill

Jordi Guirado

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.