Una xarxa de transports


  • Comparteix:

maria.vila

Maria Vila


Publicat: el 17/ago/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sempre es parla de la comunicació de Sant Cugat amb Barcelona i els municipis dels voltants: autopistes, FGC, Renfe...

ESCOLTA-HO

... sembla que sigui el que més ens importa i de fet són sempre cavalls de batalla a les campanyes electorals, quan en realitat solen dependre d'altres organismes que poc tenen a veure amb el nostre ajuntament. Amb tot això, massa sovint oblidem que abans de projectar-nos en fora potser caldria prèviament articular Sant Cugat amb ell mateix.
La ciutat creix més cada vegada, però no ho fa al mateix ritme que la xarxa de transports que hauria de permetre una bona comunicació amb totes aquestes noves zones residencials.
Sí que és veritat que cada cop es veuen més busos pels nostres carrers, i també més taxis, però caldria no perdre de vista que la comunicació de Sant Cugat amb St. Cugat mateix és tant o més important quer la de St. Cugat amb el seu exterior. I potser no cal ni dir-ho, però el risc de convertir-nos en una ciutat dormitori, fins i tot amb el creixement, és permanent.

MARIA VILA (09/feb/08)
Estudiant de batxillerat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.