Carta als Reis


  • Comparteix:

xavier.boix

Xavier Boix


Publicat: el 2/gen/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Benvolguts reis màgics (a veure si afegim alguna reina algun dia!), aquest any està la cosa una mica 'xunga', ja me'n faig càrrec.

De totes formes hi ha molts nens i nenes al món, la majoria vaja, que s'han portat molt bé. Per tant, us demano que a la majoria dels seus desitjos i així, de pas, fem alguna cosa perquè la indústria del joguet no tingui arguments per fer el que fan altres amb més o menys raó.

També m'agradaria que portéssiu pel proper any molta salut per a tothom. La veritat és que porto dos anys una mica justets en aquest camp i ja va sent hora de tenir-ne un de bo. Si podeu, també feu alguna cosa perquè canviï el món. Massa injustícies passen cada dia en el planeta i segur que vosaltres podeu fer quelcom perquè no morin tants nens i nenes de fam i malalties cada dia, o que l'aigua no sigui un luxe sinó un dret a qualsevol lloc del planeta terra.

Al nostre país ens podríeu portar unes sentències favorables als interessos de la majoria, com en el cas de la de l'Estatut (i així de pas els grans ens podríem dedicar a discutir d'altres temes) o de la Torre Negra.

Per acabar, i no m'agrada desitjar mal a ningú, no estaria malament que portéssiu carbó de debò a mode d'avís als financers sense escrúpols, als promotors vividors i als dirigents polítics que han fet del neoliberalisme el model econòmic internacional.

XAVI BOIX
Portaveu municipal d'ICV-EuiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.