Unes declaracions impròpies d'un alcalde


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 7/oct/09
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Durant la celebració dels 90 anys de l'Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta i davant de les queixes per la falta d'urbanització dels seus carrers, promesa electoral de CIU repetida des de 1997 (han passat dotze anys), el senyor Lluis Recoder diu: 'No hem trobat una via de diàleg adequada' i 'Però tampoc es pot pretendre viure al mig del bosc i tenir alhora tots els serveis al costat'.

A la primera afirmació li diria que ell i el seu equip de govern són els primers culpables de dinamitar i erosionar les associacions de veïns. No han cregut mai en la participació.
La segona afirmació ratlla l’insult a la dignitat dels florestans. No és el primer cop, recordoque fa poc anys, fonts de l’Àrea d’Economia del nostre ajuntament van dir també que Mira-sol i La Floresta tenia que pagar les seves urbanitzacions mitjançant les contribucions especials perquè, per els seus carrers passava poca gent comparat amb el centre.
Senyor Recoder vostè és l’alcalde del 100% del santcugatencs ?
JAUME MASSANÉS és regidor d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.