Aigua


  • Comparteix:

lourdes.dalmau

Lourdes Dalmau


Publicat: el 23/feb/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat 15 de febrer es va debatre al ple de l'Ajuntament sobre el retorn dels cobraments indeguts per part de la companyia d'aigües Sorea, tot barrejant-t'ho amb el legítim dret d'uns veïns a que se'ls asfaltin els carrers. Voler lligar les dues revindicacions no és procedent, ja que els únics que tenen dret a rebre allò que se'ls va cobrar de més són els qui ho van pagar (veïns, empreses, administració....).

ESCOLTA-HO

L'argument de la dificultat existent per calcular-ho i retornar-ho, no eximeix de la responsabilitat de fer-ho. S'imaginen a la companyia de gas, electricitat, telefonia, ... tornant a l'Ajuntament allò que per error ens haguessin cobrat de més? No, oi? Doncs, l'aigua tampoc.
Per aquesta raó hauríem de sol·licitar tots a Sorea que ens informi dels errors i ens retorni els nostres diners, via descomptes als rebuts o en efectiu al mateix lloc a on ens els cobren.
Pagar cara l'aigua per escassetat sí, per errors no.
LOURDES DALMAU és economista i militant del PP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.