Des del Terra Dolça...


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 26/mai/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest mes de maig és, per a les persones que vam iniciar aquesta història, una data d'allò més especial. Celebrem cinc anys en una ciutat difícil i complicada si el que pretens és, entre d'altres coses, que la gent gaudeixi i participi de la CULTURA de manera lliure.

Vam iniciar el camí amb una idea molt clara que no pensem abandonar fins que aquest camí arribi al seu final: enteníem i entenem que la nostra manera d'intentar guanyar-nos la vida ha d'anar lligada a un compromís irrenunciable amb el nostre país i la societat que el conforma. Des de bon començament vam tenir molt clar que la nostra concepció dels Països Catalans i la seva societat voliem que es reflectís en la nostra feina diària en totes les seves facetes: la gastronomia i els actes i activitats que fem.
L'aventura ja fa cinc anys que dura i, les persones que en formem part, estem molt i molt contentes del camí fet fins ara. I aquest modest escrit volem que serveixi per donar les gràcies a totes aquelles persones que, d'una manera o una altra, heu format part en algun moment d'aquest projecte. Ja sigui perquè hi heu treballat i, d'alguna manera, us l'heu fet vostre; perquè ens heu ajudat i ens ajudeu quan passem moments complicats; perquè hi heu vingut a fer xerrades, presentacions de llibres, tardes de titelles, nits de màgia i contes, concerts, teatre, exposicions, …; perquè veniu a dinar, a sopar o a fer una cerveseta; perquè l'utilitzeu per fer -hi les vostres reunions; perquè …
A tots i totes, moltes gràcies i ens seguim trobant per veure si podem fer que tot plegat segueixi sent un xic més dolç!
GUIM PROS és propietari de l'Espai Gastronòmic i Cultural Terra Dolça



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.