Protegint Collserola, des de l'esquerra


  • Comparteix:

xavier.boix

Xavier Boix


Publicat: el 27/oct/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Finalment Collserola és parc natural, ha estat un camí llarg però finalment ho hem aconseguit. Des d'ICV-EUiA no podem fer més que felicitar-nos i felicitar tothom qui després d'anys de treball ha aportat algun gra de sorra.

ESCOLTA-HO

La feina però va per llarg, ara ens toca establir uns instruments de gestió eficaços, transparents i ètics, que ajudin les administracions públiques a avançar en el compromís de la preservació ambiental. Nosaltres ho tenim clar, la protecció de Collserola encara no ha acabat.

En poc més d'un mes hi haurà eleccions al Parlament de Catalunya d'on sorgirà un nou govern que tindrà aquesta tasca. A diferència d'altres partits, des d'ICV-EUiA no renunciem a seguir transformant la societat i per tant no renunciem a liderar, de nou, una major protecció per a Torre Negra, o el torrent de Llaçeres, entre altres.

No tenim tan clar que altres partits comparteixin amb nosaltres aquesta voluntat. Ens sobta que CiU, després de demostrar una actitud passiva durant els tràmits de constitució del parc natural, vulgui fer bandera d'un projecte que sense la iniciativa de la Generalitat, o simplement fent cas de les al·legacions presentades per l'equip de govern municipal, no inclouria dins els límits Can Busquets.

Si CiU vol ser un partit ecologista encara és hora que ho demostri amb la seva gestió, i no amb powerpoints.


XAVIER BOIX és regidor d'ICV-EUIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.