Verd esperança, solucions d'esquerres


  • Comparteix:

xavier.boix

Xavier Boix


Publicat: el 11/nov/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Estem a les portes de la campanya electoral. Des d'ICV-EUiA hem triat un lema que no és intercanviable. Un lema que cap altre partit pot fer servir: 'Verd esperança, solucions d'esquerres'.

ESCOLTA-HO

Amb aquest lema farem una campanya en positiu, donant solucions a la crisi i a la resignació de gran part de l'electorat d'esquerres. Som conscients que estem en un context difícil. Entre la crisi econòmica causada per la desregulació dels mercats financers i els organismes internacionals i les receptes neoliberals donades per un consell de ministres suposadament d'esquerres no és fàcil rebel·lar-se ni creure en el futur.

Nosaltres volem pintar el futur de color verd. El verd de l'esperança. El verd d'un país avançat. Volem un país amb polítiques d'esquerres, que aposti per una nova economia, per una societat inclusiva, que afronti els problemes amb solucions creatives i perdurables i no amb demagògia ni receptes del passat.

Nosaltres som l'esquerra que planta cara, que parla clar, que reivindica, que dona respostes i que té voluntat política perquè en aquest país la llibertat, l'equitat i l'ecologia siguin pilars fonamentals.

XAVIER BOIX és regidor d'ICV-EUIA i número 14 a les llistes per Barcelona



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.