Conversa amb @mconesapages


  • Comparteix:

bernat.picornell

Bernat Picornell


Publicat: el 19/feb/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'altre dia mantenia una conversa via Twitter amb l'alcaldessa Mercè Conesa sobre les biblioteques de la ciutat. Ella comentava que qualsevol millora, referint-se a futura biblioteca de Mira-sol, era benvinguda per Sant Cugat i jo vaig contestar-li que efectivament, però que potser caldria el·laborar un pla integral de biblioteques a la nostra ciutat. Ella em va contestar que aquest ja s'havia fet i acabat.

ESCOLTA-HO

Quan parlava d'aquest pla em referia a la necessitat urgent d'estudiar la qüestió de les biblioteques i de les aules d'estudi a fons i no amb projectes a mitjà o llarg termini. Hi ha una moció institucional aprovada fa ja dos anys en la qual es demanava un pla d'aules d'estudi (part essencial d'una biblioteca) que tingués en compte diferents calendaris acadèmics, l'ampliació de places fora de període d'exàmens i l'obertura, com a mínim, d'un espai durant tota la nit.

La raquítica oferta d'aules d'estudi durant aquest últim període d'exàmens i veient la demanda de places, crec necessari i urgent que des d'Educació - Joventut es posi fil a l'agulla a complir els acords d'aquesta moció de gener de 2009.

BERNAT PICORNELL I GRENZNER és portaveu de les JERC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.