Joves en allau


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 9/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El panorama internacional ha canviat en poques setmanes. La mobilització dels països àrabs, és notícia de capçalera. Alguns comentaristes diuen que el moviment que ara ha trencat la closca, ha estat precedit per una llarga incubació.

Els joves han comptat amb la força incontrolable dels mitjans de comunicació en xarxa que s'escapa de les mans dels dictadors i dels governs absolutistes. (En l'agonia del seu poder alguns volen morir matant, cosa que no ho fan ni les feres). No sabem com pararà la protesta generalitzada. Ni es pot assegurar que els joves que s'han unit en allau per dir prou, aconsegueixin unir-se per projectar el futur.

Deixem l'Àfrica: a Sant Cugat, la que presumia de ser la ciutat dels nens, hi haurà -ja hi comença a haver- un allau de joves que són el futur. Quins projectes estan covant? Què prepara en silenci el seu conscient o subconscient a l'espera de l'hora de protagonitzar la història? El futur és un enigma. Però el misteri de la llibertat de les generacions emergents només el pot auxiliar la coherència seriosa de les generacions en declivi. Si se'ls oferís el buit egoista, no es podria esperar res més que mals auguris. Si activem el tresor humanitzant de la fe cristiana fem un bon servei.

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià (publicat el 6/03/11)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.