Arreveure!


  • Comparteix:

toni.ramon

Toni Ramon


Publicat: el 4/mai/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Són prou conegudes les circumstàncies que em van portar al ple de comiat d'aquest dilluns a fer la intervenció del meu grup municipal com a portaveu. És per això que vull reconèixer la tasca i el lideratge de Raül Grangé com a portaveu durant els darrers quatre anys així com la feina d'Eduard Anguita com a secretari.

ESCOLTA-HO

Vaig aprofitar l'últim ple del mandat, sobretot, per reivindicar l'estil de fer política i oposició del nostre grup municipal: constructiva i dialogant però crítica i contundent quan ha calgut. I també vaig aprofitar per agrair el recolzament i la feina de tots aquells que m'han acompanyat durant els vuit anys en què he exercit de regidor. Gràcies als treballadors de l'Ajuntament. Gràcies als periodistes del mitjans de comunicació local. Gràcies a les JERC. Gràcies als regidors i regidores. Gràcies a les entitats i col·lectius. Gràcies a la família i als amics.

Han estat vuit anys de servei al meu poble: el que m'ha vist néixer, créixer, jugar pel seus carrers i places. Confio en haver deixat un Sant Cugat millor tot i que, pel meu gust, ha crescut massa i massa ràpid. I malgrat sempre sentim dir que som una ciutat amb un poble dins, a vegades em costa reconèixer-lo i trobar-lo. L'adéu de dilluns no és un fins sempre sinó un fins demà. Segur que en algun moment i en algun lloc ens retrobarem defensant la justícia social i la llibertat nacional.

TONI RAMON és portaveu i regidor d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.