Que comenci la Festa!


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 23/jun/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja tenim a tocar la cita de cada any amb la nostra Festa Major. Seran cinc dies de viure el carrer, de socialitzar-nos, de trobar-nos amb gent que segurament feia molt de temps que no veiem. Fins i tot seran dies que, possiblement, ens poden fer entendre que, de tant en tant, és bo que la nostra ciutat perdi sense complexes el 'seny' que la caracteritza.

ESCOLTA-HO

I, dins d'aquests dies de festa constant, ens espera una altra cita que cal tenir en compte: la de les Festes Majors Alternatives. La Plaça Pep Ventura acollirà, per tercer any consecutiu, un espai que ha anat creixent any rera any. Entitats, col·lectius i organitzacions de Sant Cugat han sabut crear, des de la normalitat i des de la construcció en positiu, una altra manera de viure i entendre la festa que no és ni millor ni pitjor que l'oficial. Senzillament és diferent. Darrera hi ha un esforç humà important de moltes hores de feina i dedicació que té com a únic objectiu esperar que tot surti bé, que no hi hagi problemes i que l'any que ve les puguin tornar a fer. Saber cohesionar el fet polític amb el fet lúdic amb naturalitat crec que ha estat la clau del seu èxit.

Us animo a participar de la Festa Major i de la Festa Major Alternativa. Aneu-hi a treure el nas sense prejudicis, que de ben segur que voldreu repetir l'experiència.

GUIM PROS és regidor i portaveu municipal de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.