Un servei essencial


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 20/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A Cugat.cat, de vegades, ens fem preguntes. L'inici de temporada és una època especialment fecunda per a les grans qüestions. Qui som? Què fem aquí? Qui hi ha a l'altra banda?

ESCOLTA-HO

Comencem temporada, preparem una nova programació, i ens veiem obligats a respondre (a intentar respondre) aquests interrogants. Som un servei públic essencial, afirmem. Essencial? Sí, perquè som una eina valuosa per garantir la cohesió social i preservar, posant-la al dia, la identitat santcugatenca. Som un instrument bàsic per impedir que Sant Cugat sigui una ciutat impersonal i adormida. Som un ingredient important, en definitiva, per tenir una democràcia de qualitat.

Què fem aquí? Exercir la nostra responsabilitat com a servei públic. I això què vol dir? Esdevenir una àgora de debat ciutadà oberta i plural; ser el terreny de joc de la política que més ens interessa, que és la més propera; convertir-nos en l'altaveu del talent local en totes les disciplines artístiques i totes les manifestacions culturals; fer de cronistes de l'activitat esportiva de la nostra gent; estar al costat dels nostres emprenedors i dels treballadors que cada dia aixequen la nostra economia, no sense dificultats.

Per aconseguir tot això, hem preparat una programació per a tots els gustos. Hi predomina, com no podia ser d'una altra manera, l'aposta per la informació i els esports, que són els eixos fonamentals del servei públic que prestem. Però també hi ha espai per a la música amb segell santcugatenc, per a l'oci i l'entreteniment, per a les entitats de cultura popular, per a l'humor, i un llarg etcètera.

Esperem que gaudiu d'aquesta programació al 91.5 de la FM, a www.cugat.cat, a través de les xarxes socials i dels telèfons mòbils. Volem posar-vos-ho fàcil i convidar-vos a participar d'aquesta gran família de Cugat.cat que ja suma 31.000 seguidors i que es fa més nombrosa cada dia que passa. Comptem amb tu!

MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.