El proper 20 de novembre, callaràs?


  • Comparteix:

xavier.boix

Xavier Boix


Publicat: el 11/nov/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

De ben segur que tothom que llegeixi aquesta columna estarà d'acord amb mi que estem en una situació ben fotuda. Vivim èpoques convulses en les que estan en risc totes aquelles coses que tants anys de lluita han costat a tanta gent.

ESCOLTA-HO

Estem en plena crisi econòmica i financera, en plena crisi política i també de la mateixa democràcia. Però els culpables de tot això tenen noms i cognoms i hi ha qui els representa. Els anomenats 'mercats' saben de quina forma influir en les decisions polítiques fent que la política i, perquè no dir-ho els contrapoders socials, cada cop siguin més febles. Hi ha qui en nom d'un país representa uns interessos ben clars: els d'aquells que enlloc de fer de la crisi una oportunitat per fer foc nou i sortir tots plegats més enfortits, són uns oportunistes que aspiren a enriquir-se a costa del patiment de la majoria. I davant de tot això no ens podem quedar amb els braços plegats, resignats, desencantats, cabrejats i amb por. Davant d'aquesta situació la ciutadania ha de demostrar que encara avui te tot el poder per canviar les regles del joc imposades pels mercats financers, els bancs,les grans corporacions, els organismes internacionals poc democràtics que cada dia decideixen per nosaltres i que han estat justament els que ens han enfonsat en una crisi que no només no paguen ells sinó que la paga la majoria. El 20 de novembre tenim una nova oportunitat per dir prou, per parlar i no callar, per dir-los a tots aquests que s'ha acabat la festa i que el que volem és un món més just, solidari i respectuós amb l'herència que hem de deixar als nostres fills.

XAVIER BOIX és president comarcal d'ICV-EUiA i exregidor



  • Comparteix:

COMENTARIS

ei! que ja no sóc regidor!!!!... malauradament!!

Xavier Boix Roca. Enviat el 11/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.