Carta als Reis


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 27/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Benvolguts Reis Mags d'Orient. No són els millors moments de la monarquia, almenys per aquestes latituds... però tot i això, confio en la vostra generositat i espero que a l'Orient, d'on vosaltres veniu fent un llarg viatge, les 'primaveres àrabs' hagin portat temps més propicis que us permetin administrar amb generositat les nostres il·lusions pel 2012.

ESCOLTA-HO

En nom de Cugat.cat, us demanaré tres coses...

La primera és que ajudeu tota aquella gent que ho està passant malament amb la crisi. Gent que ha perdut la feina, o que no troba la seva primera feina. Nosaltres, ja ho sabeu, ens dediquem a fer notícies, i ens agradaria que al 2012 poguéssim informar, per variar, d'algunes bones notícies, com que l'atur baixa, que el petit comerç sobreviu, que les entitats resisteixen i que els emprenedors troben suport. Segur que vosaltres ens podeu ajudar a aconseguir-ho.

La segona cosa que us demano és que la sortida de la crisi no sigui un pedaç que deixi les coses tal com estaven. No podem repetir els errors del passat i reconstruir unes regles de joc que han premiat la voracitat, la desigualtat i la injustícia. Espero que aquest desig estigui al vostre abast i que almenys vosaltres, ja que altres semblen no poder-ho fer, aconseguiu imposar-vos a la voluntat dels 'mercats'.

I la tercera cosa que us demano, si m'ho permeteu, és per a la nostra casa, Cugat.cat. Que puguem continuar desenvolupant un projecte de comunicació de proximitat basat en la innovació i el compromís amb el servei públic per molts anys.

I, per acabar, només desitjar-vos, a vosaltres i a tota la ciutadania de Sant Cugat, unes bones festes i un feliç any nou!

MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.